Reagon këngëtari i njohur për dënimin e grupit ‘Kumanova’

Dje u shpallën vendimet për të burgosurit për lëndën “Lagjja e Trimave- Kumanova”, ku 26 të akuzuar u dënuan me 746 vite burg gjithsej dhe 7 të tjerë me burg të përjetshëm.

Nga dhënia e verdiktit erdhën shumë reagime nga qytetar të thjeshtë dhe fytyra publike. Ndër atë që reaguan për këtë rast është edhe anëtari u grupit Etnon, Milot Hasangjekaj. Ai përmes një postimi në llogarinë e tij në rrjetin social “Facebook” e ka shprehur mos kënaqësinë e tij duke e lidhur edhe një paralele me një rast tjetër.

“Breivik ne Norvegji i ka vra 68 persona + 100 te plagosur e është denu 21 vjet burg …. ne Maqedoni denohen njerzit me denim te perjetshem. Drejtesi Politike”, ka thënë ai në postimin e tij.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share