Shfaqja “G” e Sulejman Rushitit më e mira e festivalit të teatrove

Shfaqja “G” e regjisorit Sulejman Rushiti nga Tetari Shqiptar i Shkupit është shpallur shfaqja më e mirë e festivalit të Teatrove që është mbajtur këto ditë në qytetin e Ferizajit në Kosovë, njofton Zhurnal.mk

Po ashtu Tetari i Shqiptar i Shkupit ka rrëmbyer edhe çmimin aktor më i mirë në rol dytësor, i cili i ka takuar aktorit Fisnik Zeqiri.

Stafi profesionist i aktorëve si dhe vetë regjisori Rushit janë shprehur të kënaqur nga prezentimi në Festivalin Tatarove që u mbajtë në Ferizaj, por njëkohëshsit shprehen se kanë pritur një çmim të till për arsye se shfaqja “G” ka qenë shumë e mirëpritur nga publiku.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share