Main Menu

UFO -t vizitojnë Rusin,shikoni pamjet

Rusia është goditur nga një valë lajmesh se një UFO  gjigante ka vizituar qielli natën e kaluar Në qiell u shfaqë një  pamje spektakolare e një topi të ndezur që ndriçon Siberinë veriore. Mediat sociale shpërthyen me pretendimet se UFOt po i pushtojnë, gjithashtu, ata u shprehen se kishte dridhje të shtyllave elektrike gjatë momentit që kjo pamje ishte në qiell.

Skenat e jashtëzakonshme u kapën nga fotografi siberianë, Sergej Anisimov, në qytetin Salekhard, i cili shtrihet në Rrethin Arktik.”U çudita për disa minuta, nuk kuptova se çfarë po ndodhte. Topa me ngjyra të ndezura u ngrit nga prapa pemëve dhe u zhvendosën  në drejtimin tim. Topi filloi të kthehej në një hark dhe gradualisht u shpërnda’ tha ai.

Ndërkohë  burimi i dritës mbetet i paqartë, disa janë shprehur se ai ndriçim ishte e shkaktuar nga një rakete e nisur nga ushtria ruse edhe pse shumica e banorëve pretendojnë se janë të sigurt që ajo pamje u shkaktua nga jashtëtokësorët .

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share