12 aktorët e famshëm turq me prejardhje shqiptare

E teksa “gërmon” në jetën e tyre kanë dal fakte interesante, që shumë prej aktorëve turq janë dhe me origjinë shqiptare.


Baris Arduc

Deniz Barut

Halit Ergenc

Çifti simpatik Tolgahan Sayisman Almeda Abazi

Ertan Shabani

Kaan Urgancıoğlu

Yeşim Salkım

Candan Erçetin

Pelin Batu

Kıvanç Tatlıtuğ

Engin Altan Düzyatan

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share