Main Menu

Doni të keni vetulla të përsosura? Bëjeni këtë truk pesë sekonda

Femrat gjithmonë janë në kërkim të produkteve për destinime të shumta, të cilat mund t’ua kursejnë kohën dhe paratë.

Dhe derisa në treg ekzistojnë produkte të shumta për formësimin e vetullave, ne po ju sjellim trukun se si t’i rregulloni dhe t’i formësoni në shtëpi mu sikur të ishit profesioniste.

Spërkatni pak llak për flokë nëpër mollëza të gishtave të mesëm, pastaj me ta kaloni mbi vetulla në drejtimin nga rrënja e hundës drejt këndit të jashtëm. Dhe e gjitha është kjo.

Llaku i flokëve do “t’i disiplinojë” qimet dhe do t’i japë dukje natyrale.

Nëse është e nevojshme plotësoni zbrazësitë apo përmirësoni ngjyrën, mbase është më mirë që ta përdorni lapsin tuaj të mirë dhe të sigurt për vetulla.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share