Riaktivizohet vullkani në Japoni

Në një njoftim nga Agjencia Meteorologjike e Japonisë thuhet se vullkani Shinmoedake, i cili ndodhet në jugperëndim të vendit është aktivizuar përsëri pas 6 vitesh dhe se ka hi në lartësi deri në 1.7 kilometra.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share