Leonora vjen me shumë stil

Pavarësisht se kohëve të fundit nuk është shumë aktive me prurje të reja muzikore, ajo ka filluar të jetë më aktive në rrjetet sociale me postime të ndryshme.

Në foton e fundit që ka postuar në Instastory, Leonora vjen kaq e bukur dhe e veshur me stil sa mezi mund të ja ndashë sytë.

Ndryshe, sa i përket princit, ajo nuk ka deklaruar ende se e ka gjetur atë.

leonora stil

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share