Miley Cyrus nderon viktimat e Las Vegasit

Shigjetat dhe gurët mund të thyejnë eshtrat, por fjalët mund të shërojnë.

Këngëtarja Miley Cyrus ka performuar këngën “The Climb”, për nder të viktimave të Las Vegasit.

Ajo gjatë shout me Jimmy Fallon,  ka treguar talentin e saj të madh duke i kushtuar këngën viktimave të sulmit tragjik në Las Vegas që la mbi 50 të vrarë dhe mbi 500 të plagosur.

Para shout, Cyrus kishte shprehur ngushëllime në Instagram për familjet e viktimave.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share