Springsteen, zemërthyer pas vdekjes së Pettyt

Bruce Springsteen ka nderuar të ndjerin Tom Petty, duke thënë se ndjehet i “rrënuar dhe zemërthyer” për vdekjen e tij.

Ikona e muzikës amerikane, Tom Petty, pësoi sulm në semër në shtëpinë e tij në Kalifornia të dielën, dhe vdiq në spital të hënën në moshën 66 vjeçare.

“Këtu në E Street, jemi të rrënuar dhe zemërthyer nga vdekja e Tom Petty. Zemrat tona janë me familjen dhe anëtarët e bendit të tij”, shkruan Springsteen në Twitter.

Share


« (Previous News)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share