Main Menu

Ekspertët pretendojnë se kanë identifikuar tri objekte jashtëtokësore

Ekspertët që merren me zhvillimet në hapësirë, po besojnë se kanë parë tri objekte jashtëtokësore, afër Stacionit Ndërkombëtar të Hapësirës.

Në pamjet që janë bërë nga NASA, shihen strukturat rrethore që qëndrojnë për një kohë në hapësirë dhe zhduken në mënyrë të pashpjegueshme, njëjtë sikurse edhe ishin paraqitur.

Objektet misterioze në qiell

“Portale jashtëtokësorësh”, është quajtur ky aktivitet që është nën studim. Ndërsa ekziston bindja se ishte pjesë e ndonjë misioni.

Por, të tjerë besojnë se janë vetëm re që kanë lëvizur në një trajektore, për të cilat nuk duhet asnjë analizë shtesë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share