Main Menu

Rrëzohet objekti misterioz në Kanada

Qielli kanadez u ndricua nga një objekt i çuditshëm mbremjë e të hënës kur  një dritë e fuqishme u shfaq mbi British Columbia.

Dëshmitarët okularë shprehen se nuk janë të sigurt nëse bëhëj fjalë për një meteor apo  objekt alien.

Pamjet e sigurisë gjithashtu kapën objektin dhe momentin e rrëzimit, duke shtuar se nuk ishin në gjendje ta verifikonin.

Nuk ka pasur konfirmim se çfarë ishte objekti misterioz.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share