Kujdes në Facebook, ky është virusi i tmerrshëm që ju shkatërron profilin

Kujdes! Në rrjetin social Facebook po qarkullon një virus.Herë pas here hackerat gjejnë mënyra të ndryshme për të hyrë në llogarinë tuaj personale në rrjetet sociale ku ju ftojnë për të klikuar në linqe të ndryshme, ose të shihni video të miqve tuaj “nudo” “duke kënduar në dush”: mënyra nga më intrigueset që t’ju bëjnë ju që të hapni linkun.

Virusi që po qarkullon prej disa ditësh në Facebook ju fton të shihni një video ku thjesht ju shfaqin foton e mikut tuaj dhe të bëjnë tagg në koment ty së bashku me një numër të madh të miqve.

Kini kujdes që linqe të tilla të mos hapen pasi mund t’ju marrin të dhënat tuaja personale, ose më tepër llogarinë personale.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share