Iphone 8 do të ketë ngjyrë të re

iPhone 8 do të ketë një ngjyrë të re “Blush Gold” sipas disa informacioneve.

Veç tjerash është bërë e ditur se shuma e shuma e Iphone 8 do të jetë mbi 1000 dollarë dhe varet nga numri i GB.

Shuma  e iPhone 8 do të arrijë deri në 1,200 dollarë.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share