Main Menu

Thursday, July 12th, 2018

 

Njerëzit do të jetojnë deri në 200 vjeç!! Zbulohen disa profeci të reja të Nostradamusit

Pak kohë më parë Dr. Edmond Fourier, një nga kërkuesit më të mëdhenj rreth punës së Nostradamus bëri një zbulim të madh. Nën një mur guri, pranë Parisit, ai gjeti një kuti të metaltë me dorëshkrime të një seri profecish të Nostradamusit, të panjohura më parë. Ata ishin të shkruara në një letër dhe mbanin titullin “Profecitë e deshifruara të Nostradamus”. Shumë nga këto profeci siç është shfaqja e Adolf Hitlerit dhe Lufta e Dytë Botërore janë provuar dhe janë vërtetuar. Libri i ri i gjetur nga studiuesi Fourier përmbanRead More

Share

Share