Main Menu

Wednesday, July 11th, 2018

 

Kroaci-Francë, finalja e madhe e Botërorit

Kroacia ka shënuar fitore ndaj Anglisë në gjysmëfinalen e dytë të Kampionatit Botëror Rusia 2018-të. Fillimisht Anglia kaloi në epërsi me golin e shënuar nga Kieran Trippier pas një ekzekutimi fantastikë nga goditja e dënimit në minutën e 5-të. Pjesa e parë u mbyll me epërsin prej 1:0 në favor të Anglisë, mirëpo në pjesën e dytë Kroacia arriti të barazoi rezultatin me anë të Ivan Perisic i cili realizoi në minutën e 68-të. Pas këtij goli të Perisic, skuadra kroate u vërsul me të gjitha forcat drejtë portës së Anglisë, porRead More

Share

Një person me makinë pa targa shkel një polic në Bajnicë

Sot(11.07.2018) rreth orës 02.00, pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendëshme Tetovë- Zyra e jashtme për detyra kriminalistike Gostivar, duke kryer aktivitetet në atarin e fshatit Bajnicë e Poshtme të Gostivarit, kanë vërejtur një veturë të tipit ,,Folsvagen Vento,,  pas të cilës nëpër rrugën e pa asfaltuar të fshatit Sushicë- Gostivar ka lëvizur veturë e tipit Xhip pa targa të regjistrimit i cili ka qenë i ngarkuar me dru djegëse për ngrohje. Veturës ,,Xhip,, i është dhënë shenjë që të ndaloj, por për kundrazi , pasi që pjestariRead More

Share

Grant prej 4.6 milionë euro nga Zvicra, për infrastrukturën komunale në Gostivar

Një grant prej 4.6 milionë euro mjete të pa kthyeshme fitoi komuna e Gostivarit nga sekretariati shtetëror zviceran për çështje ekonomike (SEKO), për përmirësimin e ujësjellësit dhe infrastrukturës së kanalizimit në Gostivar. Ku sot, në Ministrinë e Financave u nënshkrua marrëveshja me të cilën këto mjete do të jenë në dispozicion të komunës. Marrëveshjen e ka nënshkruar Ministri për Financa, Dragan Tevdovski, Ministri për Transport dhe Lidhje, Goran Sugareski, Drejtori i Ndërmarrjes Publike Komunalec në Gostivar, Isak Lazami dhe përfaqësues nga KFV banka, e cila është administrator e mjeteve tëRead More

Share

Takimi i dytë informativ për propozim-ribalancin e buxhetit të komunës së Gostivarit

Sektori për financa dhe buxhet pranë Komunës së Gostivarit, organizon takim e dytë informativ në të cilin do të prezantohet propozim-ribalanci i buxhetit të Komunës së Gostivarit për vitin 2018. Takimi informativ do të mbahet në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, më 13.07.2018 (e premte) prej në ora 15:00 deri në ora 16:00. Ftohen qytetarët, përfaqësuesit e Bashkësive lokale, sektorit civil dhe të gjithë qytetarët e interesuar të marrin pjesë dhe të japin sugjerimet dhe propozimet e tyre për plotësim dhe ndryshime të propozim-ribalnacit të buxhetit të KomunësRead More

Share

Në Gostivar dhe Tetovë mbi 250 të prishjes të rendit dhe qetsisë publike në 6 mujorin e parë

Sektori për punë të brendëshme Tetovë, ka kryer zbardhjen e plotë të numrit më të madhë nga 292 prishje të rendit dhe qetsisë publike, edhe atë në Tetovë 152 dhe në Gostivar 140, të cilat kanë ngodhur në këtë rajon, përgjatë gjashtë mujorit të parë të këtij viti. Janë pregaditur 245 kërkesa për procedurë për kundërvajtje, kundër 350 kryerësve edhe atë, në Tetovë 166 dhe në Gostivar 184 të involvuar në këto raste. Gati se gjysma e kundërvajtjeve, në gjashtë mujorin e kaluar, kanë qenë sulme fizike edhe atë 107Read More

Share

Këta janë 10 smartfonët më të mirë të këtij viti, lista nuk është siç e mendoni ju

Kush prodhon smartfonët më të mirë? iPhone apo Samsung? Kjo është një garë përveç globale ndërmjet gjigantëve të prodhimit edhe ndërmjet njerëzve të thjeshtë që janë përdorues të njërës ose tjetrës kompani. Çdo vit, kompanitë për prodhimin e smartfonëve, iPhone, Samsung, por edhe Huawei, Sony e të tjerë, prodhojnë smartfonë me teknologji të avancuar për të garuar në treg me njëra-tjetrën. Sigurisht, me avancimin e teknologjisë edhe çmimet e smartfonëve rriten, por përveç kësaj rritet edhe kualiteti, shpejtësia, hapësira dhe të gjitha performancat e tyre. Në vitin 2018 në tregunRead More

Share

Share