Main Menu

Friday, July 6th, 2018

 

Lëng vishnje për një gjumë më të gjatë

Stresi dhe burimet e nxehtësisë shkaktojnë pagjumësi dhe kur ajo përsëritet çdo natë shkaktohet lodhje, rënie e energjisë, dekoncentrim, marramendje, dhimbje koke. Për të përmirësuar cilësinë e gjumit, provoni zgjidhje alternative që përjashtojnë përdorimin e sedativit. Studimet kanë treguar se vishnjat e tharta janë antipagjumësi. Vetëm dy gota lëngje të kësaj frute të shijshme do t’ju ndihmojnë të bini në gjumë më shpejt, transmeton ksp. Në studim morën pjesë njerëz që vuajnë nga pagjumësia. Për një periudhë prej dy javësh, ata pinë 500 ml lëng vishnje çdo ditë, dhe nëRead More

Share

Share