Main Menu

Saturday, June 30th, 2018

 

Në të njëjtën ditë, Ronaldo dhe Messi “shkojnë te shpia”

Fati nuk ishte në anën e dy futbollistëve më të mirë. Dy futbollistët më të mirë në botë sot i ka përcjellë fati i njëjtë, Ronaldo dhe Messi nuk do të mund të lujanë më në këtë Botëror, kjo pasi që dy ekipet e tyre Portugalia përkatësisht Argjentina janë eliminuar, nuk kanë arritur që të kalojnë në çerek finale në Kampionatin Botëror. Argjentina ka pësuar disfatë nga Franca me rezultat 4 me 3, në përballjen e sotm e disfatë nga Uruguai ka pësuar edhe Portugalia me rezultat 2 me 1.Read More

Share

Taravari organizon aksion për pastrimin e rrethinës së Gostivarit

“Aksion ekologjik për pastrimin e deponive të egrra në rrethin e Gostivarit. Le ta ruajmë ambientin jetësor!” Ishte porosia e kryetarit të komunës të Gostivarit Arben Taravari nga lokacioni i ish Kazermës në fsh. Bajnicë e Poshtme, ku së bashku me drejtorin e NP Komunalec, Isak Lazami si dhe atë të NP Parkingje dhe gjelbërim”,Muzafer Shabani ndoqën nga afër dhe morën pjesë në aksionin për patsrimin e deponive të egra në këtë zonë. Në prononcimin për mediat,kryetari Taravari tha se të njëjtat do të gjelbërohet,ndërsa pastrimi do të përfshihet deriRead More

Share

Share