Main Menu

Friday, June 29th, 2018

 

Çiftet që janë të lumtur nuk nxjerrin foto në rrjete sociale?

Jetojmë në një kohë kur për disa njerëz një status apo foto në rrjetet sociale ka më shumë kuptim sesa gjërat që janë duke ndodhur në botën reale. Zakonisht ne vlerësojmë jetën e dikujt bazuar në fotot që shohim në Instagram ose në atë se çfarë shkruajnë ato për veten e tyre dhe pastaj themi se përse gabohemi në gjykime. E keni menduar ndonjëherë se përse disa njerëz ndajnë shumë pak nga jeta e tyre në rrjetet sociale? Madje kjo ndodh edhe me çiftet e lumtura, të cilët nuk flasinRead More

Share

A mund të shndërrohen miomat në kancer?

A mund të shndërrohen miomat në kancer dhe çfarë ndodh gjatë shtatzënisë? Miomat janë në shumicën dërrmuese tumore beninje (pra jo kanceroze). Shumë rrallë (1/1000 apo 1/10000), ato mund të shndërrohen në kancer dhe në këto raste ato quhen leiomiosarkoma. Miomat nuk rrisin rrezikun për kancer në endometër, ovare apo në qafën e mitrës, shkruan Shendeti + Femrat shtatzëna të cilat njëkohësisht kanë edhe mioma mund të kenë probleme gjatë shtatzënisë apo lindjes. Ndër komplikacionet më të mundshme përmendim: Lindje me operacion cezarian është 6 herë më e shpeshtë nëRead More

Share

Share