Main Menu

Wednesday, June 13th, 2018

 

FIFA në kongres mban një minutë heshtje për Vokrrin

FIFA ka mbajtur një minutë heshtje për Fadil Vokrrin në kongresin e 68 që po mbahet në Moskë. Ky kongres ka filluar duke mbajtur një minutë heshtje për kryetarët e federatave që ishin të pranishëm në kongresin e vitit të kaluar, por që kanë vdekur brenda periudhës kohore mes dy kongreseve. “Do të donim ti kujtojmë ata që ishin me ne vitin e kaluar dhe fatkeqësisht na kanë lënë. Ngushëllime për familjet dhe të afërmit e tyre dhe do të doja që të mbanim një minutë heshtje në nderim tëRead More

Share

Kryetari i komunës Arben Taravari realizoi takim pune me ministrin e PB Oliver Spasovski

Në vigjile të vizitës të ministrit për punë të brendshme në Gostivar,Ministri i punëve të brendshme Oliver Spasovski përveç vizitës në stacionin policor, pati një takim pune edhe me kryetarin e komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Në prononcimin për mediat Ministri Spasovski tha se: Ne jemi të vetëdijshëm për kompetencat që i kemi por,gjithashtu duam që ta rivendosim edhe besimin në mes qytetarëve dhe policisë maqedonase ,lidhje e cila ka qenë e pezulluar dhe e cila duhet që të ripërtrihet,dhe mu për këtë shkak,vizituam edhe komunën pasi që,vetëqeverisja lokale ështëRead More

Share

6 persona e rrahin me grushta 22 vjeçarin nga Debreshi

Më datë 12.06.2018 në ora 18 e 50 minuta, në Stacionin policorë Gostivar, nga ana e personit E.B. 22 vjeç nga fshati Debresh I Gostivarit, është paraqitur se të njëjtën ditë rreth orës 15 e 50 minuta, deri sa ka qëndruar ulur, në park në afërsi të urës së këmbësorëve, nga ana e Qendrës medicinale në Gostivar, janë afruar gjashtë persona të panjohur, të cilët personalisht nuk I ka njohur, dhe pa asnjë shkak apo arsye e kanë sulmuar dhe kanë filluar ta grushtojnë në pjesën e kokës, deri saRead More

Share

Spasovski për vizitë në komunën e Gostivarit

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot do të jetë mysafirë i kreut të komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Shërbimi për informim i komunës ka informuar për qëndrimin e Spasovskit në Gostivar dhe takimin me kreun e komunës. Detaje të tjera nuk janë dhënë, por siç dihet kreu i Gostivarit pak ditë më parë theksoi se është kërcënuar për jetë ai dhe familja e tij dhe se pas këtyre kërcënimeve ka nënvizuar se qëndron BDI. Taravari në disa raste pas zgjedhjeve lokale kishte përmendur emrin e Spasovskit si personinRead More

Share

Kryetari Taravari u takua me ministrin pa resor Aksel Ahmadoski

Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari realizoi takim me ministrin pa resor i ngarkuar me implementimin e Strategjisë për romët Aksel Ahmedoski. Në takim mori pjesë edhe këshilltari i kryetari Taravari për çështje rome, Bari Abduli dhe përfaqësues të Qendrës Informative Rome – Gostivar. Qëllimi i vizitës ishte implementimi i Strategjisë për Romët dhe përmirësimi i cilësisë së jetës së komunitetit rom në Gostivar. U shqyrtuan dhe u diskutuan projektet e ardhshme në fushën e banimit, gjegjësisht përcaktimi i lokacionit për ndërtimin e banesave a për personat e pastrehë,Read More

Share

Vazhdon vendosja e ndriçimit publik në këndet e lojërave në Gostivar

Pas hapjes së këndit të ri të lojërave te parku i madh i qytetit, përballë Gjykatës në Gostivar, është vendosur edhe ndriçimi. Komuna e Gostivarit e pa të arsyeshme vendosjen e ndriçimit, shkaku asaj se këndi për fëmijë në anën tjetër të parkut, në afërsi të Kadastrës, pas vendosjes së ndriçimit shfrytëzohet edhe në orët e mbrëmjes dhe nuk dëmtohet nga personat e pandërgjegjshëm gjatë natës.

Share

Share