Main Menu

Sunday, June 10th, 2018

 

Tensioni i lartë- Tradita sugjeron tre metoda natyrale për ta ulur

Hipertensioni mund të transformohet në një problem mjaft shqetësues madje katastrofik duke shkaktuar diabet, sëmundje kardiovaskulare, probleme me aftësitë e trurit dhe dështim të veshkave. Tensioni i lartë i gjakut është një problem shumë i përhapur shëndetësor. Nëse nuk trajtohet siç duhet, hipertensioni mund të transformohet në një problem mjaft shqetësues madje katastrofik duke shkaktuar diabet, sëmundje kardiovaskulare, probleme me aftësitë e trurit dhe dështim të veshkave. Shumica e njerëzve që vuajnë nga tensioni i lartë përdorin medikamente të cilat shoqërohen me efekte anësore përfshirë: pagjumësinë, marramendjen apo kontraktime tëRead More

Share

Elvis Naçi: Lejletu-l-Kadr, nata e vlefshme se një mijë muaj

Në Ramazan pate mungesa…Unë i pari bile dhe para jush. E ne në Ramazan nuk jemi aty ku duhet dhe në llogarinë e madhe të Zotit të Gjithësisë ne nuk u falëm, ne nuk u bekuam dhe nuk u mëshiruam. Me ne Zoti i Madh u hidhërua, për 1, 2 apo 10 arsye. Kështu para besimtarëve u shpreh hoxha i Xhamisë së Tabakëve në Tiranë, Elvis Naçi. Ai gjithashtu thotë se i Madhi Zot është ai që na krijoi dhe ai i din dobësitë tona dhe ai e din qëRead More

Share

Share