Main Menu

Monday, April 16th, 2018

 

E ka vërtetuar shkenca: Fara e zezë është ilaç efikas, madje edhe për sëmundjet më të rënda!

Studimet shkencore tregojnë për dobinë e shumëfishtë të kësaj bime dhe për efektin e saj të dobishëm në balancimin e metabolizmit dhe sistemit të imunitetit si bazë për funksionim të shëndetshëm të organizmit. Mirëpo për t’u arritur efekti i dëshiruar është e nevojshme të dihet dozimi i drejtë, si edhe koha në të cilën mund të priten efektet pozitive. Nigella Sativa është një bimë, lëngu i së cilës mjekon çrregullimet e menstruacioneve, mbyt parazitet në zorrë, shërben kundër paralizës, etheve rekurente, hemorroideve, kundër acarimeve akute, kundër rënies së flokëve, siRead More

Share

Shikoni çfarë ka në të vërtetë brenda Nutella-s

Në përgjithësi, Nutella, një lajthi e shijshme dhe përhapja e kakaos , tregtohet si “e shëndetshme”, pavarësisht se është një përhapje e lëngët e çokollatës. Reklama që shfaqë fëmijët duke e lyer bukën me Nutella ishte përhapur jashtëzakonisht shumë në të gjithë botën. Në shumicën e vendeve, ajo tregtohet si një krem i thjeshtë lajthie, dhe reklamat theksojnë faktin se Nutella nuk ka ngjyra artificiale. Por Nutella nuk është tamam një ushqim shëndetësor . Një imazh tani-viral i ngarkuar në Reddit (dhe fillimisht i krijuar nga qendra e konsumatorit nëRead More

Share

Fuqia e mistershme e Piramidave

Piramidat egjiptiane janë një nga çudirat më të mëdha botërore dhe ndërtesat më misterioze që ekzistojnë në Tokë. Enigma e ndërtimit të tyre, si dhe efektet e tjera rrezatuese që shkaktojnë ato, edhe sot e kësaj dite, mbeten një sfidë që seriozisht e vënë në sprovë njohurinë tonë të pakontestueshme materialiste të quajtur shkencë. Vërtet, shkencëtarët tanë mbeten të mahnitur jo vetëm nga mënyra e vetë projektimit dhe aftësisë së ndërtimit të këtyre piramidave gjigante, por edhe nga efektet e ndryshme misterioze që krijohen nga hapësirat labirinte të korridoreve tëRead More

Share

Share