Main Menu

Saturday, March 31st, 2018

 

Filloi aksioni për sanimin e rrugëve

Ndërmarrja Publike “Komunalec” me mbështetje të Komunës së Gostivarit, ka filluar aksion një aksion të gjerë për sanimin e gropave goditëse nëpër rrugët e qytetit. “Pas motit me reshje të shumta të shiut dhe borës të cilat kapluan territorin e komunës së Gostivarit, rrugët kanë pësuar dëmtime të shumta, respektivisht janë paraqitur të ashtuquajturat gropa godiëtse në asfalt. Tani kur më moti është përmirësuar dhe ekzistojnë kushte të volitshme për punë ndërtimore, kemi filluar me një aksion të gjerë për mbushjen e gropave nëpër të gjitha rrugët e dëmtuara, dukeRead More

Share

Vendosen shporta të reja për mbeturina nëpër rrugët e qytetit

Ka filluar sot shpërndarja e shportave të reja për mbeturina të cilat po vendosen nëpër rrugët kryesore të qytetit të Gostivarit. Është ky një projekt i Ndërmarrjes Publike “Komuanlec” të Gostivarit, me të cilin synohet të rritet niveli i pastërtisë publike në qytet. “Ndërmarrja, për këtë fazë, është furnizuar me 30 shporta të reja për mbeturina, ngase shportat ekzistuese ishin të dëmtuara dhe jofunksionale. Me këtë projekt synojmë që ta ngremë pastërtinë publike në qytet në një nivel më të lartë”, thonë nga kjo ndërmarrje. NP “Komunalec” njëherit apelon deri te qytetarëtRead More

Share

Këto janë përballjet që nuk duhet t’i humbisni sot dhe nesër

Sot dhe nesër rikthehen ndeshjet e ligave evropiane, ku nuk do të mungojn super përballjet, shkruan infokusi. Ligat e mëdha evropiane do të sjellin sfida tejet interesante të cilat ja vlen të shikohen. Sot (e shtunë) do të zhvillohet këto super takime. 18:30 Everton – Manchester City 18:30 Bayern- Dortmund 20:45 Juventus – AC Milan 20:45 Sevilla – Barcelona Ditën e diel. 14:30 Arsenal – Stoke 17:00 Chelsea – Tottenham

Share

Shporta të reja në Gostivar

Ka filluar dje shpërndarja e shportave të reja për hedhurina të cilat po vendosen nëpër rrugët kryesore të qytetit të Gostivarit. Është ky një projekt i Ndërmarrjes Publike “Komuanlec” të Gostivarit, me të cilin synohet të rritet niveli i pastërtisë publike në qytet. “Ndërmarrja, për këtë fazë, është furnizuar me 30 shporta të reja për hedhurina, ngase shportat ekzistuese ishin të dëmtuara dhe jofunksionale. Me këtë projekt synojmë që ta ngremë pastërtinë publike në qytet në një nivel më të lartë”, thonë nga kjo ndërmarrje. NP “Komunalec” njëherit apelon deriRead More

Share

Share