Main Menu

Monday, February 26th, 2018

 

Gostivarasi akuzohet për 13 vjedhje dhe shtatë tentimvjedhje

Sektori për Punë të Brendshme (SPB) në Tetovë ka ngritur kallëzim penal ndaj personit XH.I, 24 vjeçarë, nga fshati Debresh i Gostivarit. Ai është i dyshuar për 13 vjedhje të rënda dhe shtatë tentimvjedhje të rënda, të kryera në periudhën maj, 2017-janar,2018. I kallëtuari ka përdorur forcë fizike dhe mjete të përshtatshme për t’u futur në bastore, dyqane, barnatore, hamburgeri, këmbimore, markete, kompani sigurimesh dhe xhami, nga ku ka marrë para, sef metalik dhe pistoletë. Në këtë mënyrë, i kallëtuari ka përfituar rreth 295 mijë denarë (rreth pesë mijë euro).

Share

Grabitet një bastore në Gostivar

Një autor i panjohur i maskuar mbrëmë ka grabitur në një bastore sportive në rr. “Tode Bogdanoski” në Gostivar. MPB informon se autori me kërcënim me armë nga i punësuari ka marrë 310.000 denarë dhe më pas ka ikur në drejtim të panjohur. Ndërmerren masa për gjetjen e autorit dhe zbardhjen e tërësishme të rast

Share

Komuna e Gostivarit mobilizohet për pastrimin e rrugëve dhe trotuareve nga bora

Nën mbikëqyrjen e Komunës së Gostivarit dhe në koordinim me operatorin ekonomik për mirëmbajtje të rrugëve dhe me dy ndërmarrjet publike “Komunalec” dhe “Parkingjet publike dhe gjelbërimet”, punohet intensivisht për pastrimin nga bora të rrugëve, trotuareve dhe sipërfaqeve të tjera publike. Gjatë natës është punuar vazhdimisht në terren dhe është arritur që të gjitha rrugët lokale dhe unazat  e qytetit të jenë të kalueshme, ndërsa sipas nevojës është hedhur edhe kripë nëpër rrugë. Prej në mëngjes, pastrohen edhe rrugët dytësore, ndërsa ekipet e dy ndërmarrjeve komunale janë duke pastruar trotuaretRead More

Share

Shembet dheu në rrugën rajonale Gostivar-Sërmnovë, Komuna e menaxhon me sukses problemin

Komuna e Gostivarit, nëpërmjet ndërmarrjeve publike “Komunalec dhe “Parkingje publike dhe gjelbërime” arrit që me sukses ta menaxhojë shembjen e dheut në segmentin Llakavicë- Sërmnovë, si pjesë e rrugës rajonale Gostivar-Sërmnovë. Deri te shembja e dheut në këtë terren kodrinoro-malor erdhi si pasojë e reshjeve intensive të borës dhe në një pjesë dheu bllokoi rrugën me çka për një periudhë kohore banorët e kësaj ane mbetën të shkëputur nga qyteti. Por intervenimi i Komunës së Gostivarit ishte i shpejtë dhe falë punës intensive të ekipeve të dy ndërmarrjeve publike, përRead More

Share

Share