Main Menu

Monday, February 12th, 2018

 

Miliona të rinj po e braktisin Facebookun

Të rinjtë po ia kthejnë shpinën Facebookut, thuhet sipas një raporti të ri. Dy milionë njerëz të rinj, nën moshën 25 vjeçe, do të ndalojnë përdorimin e rrjetit social këtë vit, parashikon kompania hulumtuese eMarketer. Facebook ka një “problem të rinjsh”, tha kompania, duke shtuar se pret që të rinjtë do ta përdorin gjithnjë e më pak rrjetin social në të ardhmen. Për herë të parë, shumica e përdoruesve të internetit në SHBA mes moshave 12 dhe 17, nuk do ta përdorin Facebookun një herë në muaj këtë vit, thaRead More

Share

28 rregullat e veshjes që të gjithë duhet t’i dimë

Veshja juaj simbolizon karakterin tuaj.Duke filluar nga mbathja e çizmeve, pastaj edhe të rrobave, që stili juaj të jetë me të vërtetë i mirë, ju duhet të keni me të vërtetë një pritje të veçantë për veten, njejtë sikurse kërkesat dhe dëshirën për të qenë ‘in’.

Share

Prishtina bën bashkë kryetarët e komunave shqiptare në rajon

Të premten më 16 shkurt kryetarët e Unionit të komunave shqiptare të rajonit, Tiranës, Gostivarit, Ulqinit, Presheveës, Prizrenit dhe Tetovës do të qëndrojnë për vizitë në Komunën e Prishtinës Kjo pritje në Komunën e Prishtinës organizohet me rastin e 10 të pavarësisë së Kosovës, njofton Klan Kosova. Temë diskutimi në këtë takim do të jetë ruajtja e amientit dhe niveli i ndotjes së ajrit. Unioni i Bashkive dhe Komunave kryesore që drejtohen nga shqiptarë në rajon është krijuar në nëntor të vitit 2016 me qëllimin krijimin e mekanizmave të duhurRead More

Share

Kryetari Taravari, shpalosi të arriturat në 100 ditëshin e parë të mandatit

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, para gazetarëve, shpalosi të arriturat e udhëheqësisë së re komunale në 100 ditët e para të mandatit 2017-2021. “E depolitizuam arsimin duke bërë emërime të drejtorëve kryesisht të propozuar nga vetë kolektivet e shkollave. Kuadrin arsimor joadekuat e zëvendësuam me kuadër të profilit të caktuar. E depolitizuam, po ashtu, edhe Këshillin Rinor të komunës së Gostivarit, pa mos ndikuar fare në zgjedhjen e kryesisë. Për vetëm 100 ditë, duke racionalizuar skajshmërisht shpenzimet joproduktive, kemi arritur të paguajmë mbi 300 mijë euro borxhe tëRead More

Share

10 gjëra që nuk e keni ditur se mund t’i bëni në Facebook Messenger

Pas një përditësimi të aplikacionit të famshëm të mesazheve nga Facebook, ju duhej të keni një aplikacion shtesë të Messenger për të dërguar mesazhet brenda aplikacionit tek kontaktet tuaja. Fansat e aplikacionit të cilët dikur ishin skeptikë rreth këtyre ndryshimeve tashmë janë rikthyer në shërbim falë disa karakteristikave të mrekullueshme. Kjo pasiqë po rezulton se aplikacioni i mesazheve nuk është i mirë vetëm për të mbajtur kontaktet me të afërmit – por ka edhe disa gjëra të tjera zbavitëse që mund të bëni me të. Këtu janë 10 gjëra qëRead More

Share

Share