Main Menu

Tuesday, January 30th, 2018

 

Të mërkurën në Gostivar. Ligjërusë Prof.Dr. Xhemil Ibrahim El-Sejjid Profesor i Akides dhe Filozofis në Univerzitetin El Azhar Kairo Egjipt

NJOFTIM Rast historik për popullin e trevave tona në Maqedoni në zyrën e Forumit të Rinjve Musliman në Gostivar. Ligjërusë Prof.Dr. Xhemil Ibrahim El-Sejjid Profesor i Akides dhe Filozofis në Univerzitetin El Azhar Kairo Egjipt Mir se vini!

Share

Kujdes kur bëni screen shot në Instagram, tani gjërat kanë ndryshuar

Duket se tashmë opsioni i preferuar i të gjithëve do t’ju fusë në telashe. Instagram ndoshta as do jetë më programi i duhur për të bërë screenshot storieve pasi do ti shkojë me njoftim personit në fjalë. Kjo vjen pas lajmeve se Instagram ka lansuar një “tool” e cila i lejon ndjekësit ta dinë saktë se sa shumë keni qëndruar në aplikacion ose kur jeni aktiv për herë të fundit. Aplikacioni tani do t’i paralajmërojë përdoruesit nëse screenshot-i i tyre në një storje do të rezultojë në një njoftim shqetësues.Read More

Share

Share