Main Menu

Thursday, January 4th, 2018

 

Alarmohen shkencëtarët, të gjitha të dhënat në celular apo kompjutera vidhen, ja si

Alarm në botën e teknologjisë! Hulumtuesit në Google, në bashkëpunim me specialistë të Cybersafety, njoftuan se kanë identifikuar dy të meta serioze të sigurisë në pothuajse të gjitha procesorët që përdoren në kompjutera, telefona celular, në tableta dhe pajisje të tjera elektronike Meltdown dhe Specter janë dy boshllëqet që mund të shfrytëzojnë hakerat në çipet e kompanive Intel, AMD dhe ARD. Hakerët mund të fitojë qasje në pajisjet e memories dhe të dhëna të ndjeshme siç janë pasword-et (fjalëkalimet). Google ka zbuluar se problemi ka qenë i njohur që nëRead More

Share

Share