Main Menu

Sunday, December 31st, 2017

 

Në natën e ndërrimit të viteve në qiell do të ndodhë diçka e pazakontë

Nuk do të ketë më shumë se vetëm fishekzjarrë që ndriçojnë qiellin e natës këtë Vitin e Ri. Sipas NASA-s , hëna e plotë që do të shfaqet të 1 janar do të jetë një superhënë. Kjo do të jetë Super Hëna e parë për vitin 2018 dhe do të ndiqet edhe nga një tjetër disa javë më vonë. Hëna në qiell do të duket më e shndritshme dhe më e madhe. Super Hëna ndodh kur orbita e hënës së plotë është e plot afër me Tokën. Gjatë kësaj ngjarjeRead More

Share

Share