Main Menu

Thursday, December 28th, 2017

 

Nuk dini çfarë të vishni mbrëmjen e ndërrimit të viteve? Ne do tu ndihmojmë!

Nata e ndërrimit të viteve është një mbrëmje festive mjaft e veçantë. Por edhe atë natë vajzat i shqetëson e njëjta pyetje : “Çfarë do të veshim?” Të gjithë e dimë se gurët, xixat, teminat  si dhe ngjyrat e mbyllur janë një zgjedhje e duhur në këtë sezon. Në do tu japim disa ide për të zgjedhur modelin dhe ngjyrat e preferuara të fustaneve tuaja për atë natë.

Share

Share