Main Menu

Monday, November 27th, 2017

 

Tre filxhanë kafe në ditë shpëtojnë veshkët tuaja!

Tre filxhanë kafe në ditë, ndihmon të jetojnë më gjatë njerëzit me sëmundje kronike të veshkave. Një studim që pasoi më shumë se 2300 pacientë për 12 vjet, gjeti se ata që pinin shumë kafe ulën rrezikun e tyre për vdekje me një të katërtën, shkruan Daily Mail. Një ose dy filxhane gjithashtu i shtuan pjesëmarrësit gjasat për mbijetesë me 12 dhe 22 për qind, respektivisht, krahasuar me ata që kurrë nuk e preknin kafenë. Studiuesit portugezë besojnë se rezultatet e tyre sugjerojnë këshillimin e pacientëve me sëmundje të veshkaveRead More

Share

Share