Main Menu

Tuesday, November 14th, 2017

 

Truke si grimi të duket i freskët gjatë gjithë ditës

Shumica e vajzave e njohin mirë situatën kur grimi bie e prishet, me të dalë nga shtëpia, sidomos kur temperaturat janë si të këtyre ditëve. Një pjesë zgjedhin të mos e përdorin fare në ditët e nxehta, por për ato që janë bërë të varura, ngelet një problem i vazhdueshëm. Ndalu pak për të lexuar këto këshilla sepse në këtë mënyrë, grimi do të të zgjasë ca orë më shumë nga sa të duhet. I kemi marrë këshillat nga specialistët e paskuintave të sfilatave. 1. Përdor gjithmonë kremin hidratues përparaRead More

Share

Ja cili fshat është më i ftohtë në botë

Shumë prej nesh ankohen për ditë të ftohta gjatë muajve të dimrit, por çfarë do të thoshin banorët e fshatit Oymyakon për nivelin e temperaturave që arrijnë atje. Në muajin janar temperatura mesatare është -50 gradë celsius në fshatin rus, duke e bërë atë vendin më të ftohtë të banuar në tokë, njofton Top Channel. Temperatura rekord në këtë vend është regjistruar -71.2 gradë celsius. Oymyakon ka rreth 500 banorë që përdorin djegien e druve për ngrohje. Fshati është rreth 750 metra lartësi mbi nivelin e detit dhe gjatësia eRead More

Share

Share