Main Menu

Sunday, October 29th, 2017

 

Tiparet karakteristike të një njeriu egoist

Të kesh një ditë me një person egoist mund të jetë vërtet e vështirë. Situata përkeqësohet kur egoja është pjesë e familjes ose më keq, është partneri juaj. Koncepti i egoizmit Para thellimit në këtë argument, është mirë të dallojmë kuptimin e egoizmit të shëndetshëm nga egoizmi jofunksional. Egoizmi i shëndetshëm është ai që na çon për të dëgjuar nevojat tona më të thella dhe nevojat tona specike. Dashuria e vërtetë fillon kur ne mësojmë ta duam veten. Raporti është funksional ku të dyja palët janë në gjendje të bashkëpunojnëRead More

Share

Share