Main Menu

Sunday, June 25th, 2017

 

Fotot më mahnitëse të festimit të Bajramit nga e mbarë bota

Fitër Bajrami festohet sot në Europë, SHBA dhe në të gjitha vendet myslimane. Besimtarët festojnë këtë festë të rëndësishme fetare me lutje duke e shënuar përfundimin e muajit të Ramazanit gjatë të cilit kanë agjëruar.

Share

Share