Main Menu

Saturday, June 24th, 2017

 

Imami që ja bën ‘8 me 2’ hoxhallarëve tanë

Ky është një imam racional në një nga shtetet muslimane, i cili e thotë të vërtetën për besimtarët dhe imamët e tyre, që nuk e thonë të vërtetën. Dëgjone se si thotë që arabët janë analfabetë se nuk lexojnë, nuk punojnë…. se pse po mbërrijnë perëndimorët dhe shumë fakte reale.

Share

Share