Main Menu

Friday, May 19th, 2017

 

Harta e dhimbjeve të barkut, ju tregon se çfarë sëmundje keni

Shumica prej nesh vuan nga dhimbja e stomakut, shpesh pa kuptuar shkakun. Ekzistojnë shumë organe në zonën e barkut, dhe në shumë raste dhimbjet e një organi të caktuar reflektohen tek të tjerët. Ky artikull do të ju shërbejë si një udhëzues i vogël për të kuptuar se nga vijnë dhimbjet. Por për të qenë të sigurt duhet edhe të konsultoheni me një specialist. Zona 1: Në këtë pjesë që gjendet poshtë brinjëve të krahut të djathtë gjendet fshikëza e tëmthit (mund të jetë një gurë në tëmth) dhe pankreasi.Read More

Share

Studim: Instagrami aplikacioni më i keq për shëndetin mendor

Instagrami është vlerësuar si platforma më e keqe sociale kur bëhet fjalë për ndikimin që ka tek shëndeti i të rinjve, thuhet në një studim të kryer në Britani të Madhe. Në sondazhin e përfshirë 1,479 persona të moshës 14-24 vjeçare, janë pyetur se cilat prej pesë rrjeteve sociale ka ndikim negativ te përdoruesit, raporton BBC. Prej tyre është kërkuar që të vlerësojnë platformën për makthe, depresion, vetmi dhe ngacmime. Organizatat e shëndetit mendor kanë kërkuar nga kompanitë që të bëjnë më shumë në sigurinë e përdoruesve të tyre. MëRead More

Share

Share