Main Menu

Sunday, April 23rd, 2017

 

Ëmbëlsirë që përgatitet për 8 minuta

Përbërësit 2 biskota 2 biskota me kakao PËR KREM 1 puding çokollate 2 luge te gjelles çokokrem 1 shllag krem 1.5 gota qumësht PËR TI LAGUR BISKOTAT 1 gote qumësht JASHTË PËR TA LYER 1 shllag krem Hapat 1 Fillimisht fillojmë me përgatitjen e pudingut. Pudingut të ftohur ia shtojmë çokokrem, krem shllagun dhe e përziejmë me mikser. 2 E marrim një biskote dhe e lyejmë me glazurën e përgatitur pastaj e mbyllim me një biskote tjetër dhe e rendisim në tepsi. 3 Të gjitha biskotave ia aplikojmë mënyrën eRead More

Share

Share