Main Menu

Thursday, April 20th, 2017

 

Këto janë frutat që i sjellin shkëlqim lëkurës tuaj

Të gjithë e dimë se frutat dhe perimet luajnë një rol shumë të rëndësishëm në shëndetin tonë, por gjithashtu edhe në pamjen e lëkurës. Në veçanti janë disa fruta që e bëjnë lëkurën tuaj të shkëlqejë më shumë, gjithashtu e pasurojnë atë me vitamina të shumta. Boronica Boronica është e pasur me fibra dhe vitamina A dhe C që i japin lëkurës tuaj ushqime të nevojshme. Molla Molla i sjell lëkurës tuaj shkëlqim, gjithashtu ka përmbajtje të madhe të kolagjenit ç’ka rrit elasticitetin e lëkurës. Shalqiri I ëmbël dhe freskuesRead More

Share

Jo shumë njerëz e dinë, por ekziston një ilaç natyral dhe i thjeshtë për gërhitjen

Personat që gërhasin nuk janë të vetmit që ballafaqohen me këtë problem, pasi që kjo çështje zakonisht ndikon më shumë në individët që flenë afër atyre. Megjithatë, ky problem i zakonshëm dhe irritues  mund të zgjidhet shumë lehtë me ndihmën e një ilaçi natyral dhe të thjeshtë. Ky ilaç (lëng) i ka ndihmuar shumë njerëzve tjerë të cilët e kanë pasur problemin e njëjtë, dhe të njëjtin efekt do ta ketë edhe te ju. Këta janë përbërësit që ju duhen për këtë ilaç: – Dy molla – Dy karota –Read More

Share

Share