Main Menu

Monday, March 27th, 2017

 

Sëmundjet që shëron agjërimi

Agjërimi është një adhurim i veçantë tek Allahu i Lartësuar. Ai është një prej detyrimeve me të cilat nuk u veçua vetëm ymeti musliman, por Allahu ia detyroi atë edhe popujve të tjerë para nesh e kjo tregon rëndësinë e tij. Shkenca e sotme ka zbuluar që agjërimi forcon sistemin imunitar tek agjëruesi për t’i bërë ballë shumë sëmundjeve. Faqja jonë mjekësore në këtë numër flet për rolin e agjërimit në shërimin e shumë sëmundjeve, të paraqitura nëpërmjet eksperimenteve reale. Operacioni Agjërimi kryen funksionin e kirurgut duke eliminuar qelizat eRead More

Share

Cili është tensioni normal i gjakut për moshën tuaj

Tensioni i lartë i gjakut është një nga problemet më të zakonshme për shumicën e njerëzve. I njohur në mjekësi, si “hipertension”, kjo gjendje mund të shkaktojë probleme serioze shëndetësore, nëse nuk trajtohet siç duhet. Shumë njerëz mund të kenë tension të lartë të gjakut, pa përjetuar ndonjë simptomë. Simptomat më të shpeshtë e tensionit të lartë janë; marramendja, shikim i turbullt, frymëmarrje e shkurtë, dhe të vjella, përcjell gazetametro.net Probleme të tjera shëndetësore që mund të lidhen me tensionin e lartë të gjakut janë poashtu edhe humbja e kujtesësRead More

Share

Share