Main Menu

Friday, February 17th, 2017

 

GJURMET E SHENTUARA TE MEKATIT

11- Mekatet e shumta e dobesojne zemren e njeriut. 12- Mekatimi e zhvezh zemren nga zemerimi per mekatin dhe ai nuk e urren por fillon ta pelqeje ate. 13- Mekatete behen shkak per poshterimin e njeriut. 14- Kur robi mekaton mekati i tij kalon edhe tek kafshet dhe shpendet. 15- Per shkak te mekatit robi perbuzet. 16- Mekati ja prish dhe trullos mendjen robit. 17- Vazhdimi i panderprere ne mekat ja vulos zemren njeriut. 18- Mekatet behen shkak per mallkimin e njeriut. 19- Mekatet behen shkak dhe privojne lutjen eRead More

Share

Share