Ekonomi më të mirë e pa shantazhe, shëndetësi më të mirë dhe asrim të papolitizuar. Këto gjëra para banorëve të fshatit Balindoll i ka premtuar kandidati i Lëvizjes Besa për kryetar komune në Gostivar, Fadil Zendeli. Biznesi, tha ai, do të funksionojë lirshëm e me të në krye të pushtetitMë tepër…

Kandidati për kryetar të komunës së Gostivarit nga koalicioni Aleanca për Shqiptarët – Alternativa Arben Taravari, shprehu optimizëm për rezultatet e zgjedhjeve dhe paralajmëroi fitoren.Ai sot, në kuadër të aktiviteteve parazgjedhore,u takua me qytetarë nga disa lagje për të prezantuar programin për 4 vitet e ardhshme duke bashkëbiseduar dhe dukeMë tepër…

Kandidati nga radhët e BDI-së për kryetar të Gostivarit, Nevzat Bejta, në kuadër të fushatës parazgjedhore tha se pas marrjes së pushtetit lokal do të fillojë zgjidhjen e problemeve komunale, të cilat, siç tha ai, oponenti i tij nuk i ka zgjidhur në katër vitet e fundit. Prioriteti i tijMë tepër…

Koalicioni ASh-AAA, aktivitetet parazgjedhore në Gostivar, sonte i ka vazhuar me prezentimin e programit para banorëve të fshatit Llakavicë. Fjalë rasti mbajti kryetari aktual i komunës së Gostivarit, Arben Taravari i cili kërkon edhe një mandat për Gostivarin. Ai tha se Llakavica është bastion i ASH – së dhe seMë tepër…

Kryetari aktual i Komunës së Vrapçishtit Isen Shabani, i cili vjen nga koalicioni ASH-AAA dhe kërkon mandatin e dytë, përmes rrjeteve sociale ka theksuar se nuk kanë kohë të merren, siç ai shprehet, me projekte mashtruese 3D. Për atë që ju nuk e bête me vite, ne arritëm ta realiozjmëMë tepër…