Category: KULTURË

I.T.Sh.K.Sh.-Shkup në “Ditët e Alfabetit”,përkujton dy perlat e muzikës shqiptare Hanife Sejfullai-Reçani dhe Nexhmije Pagarusha

Manifestimit kulturor–shkencor  “Ditët e Alfabetit”, vazhdoi në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore i Shqiptarëve në Shkup (ITShKSh), duke përkujtuar dy perlat e muzikës shqiptare – Nexhmije Pagarusha dhe Hanife […]

Share

Ajshe Useini: Dashuria dhe ambicia të japin vullnet për punë dhe puna sjell gjithmonë suksesin

Ajshja vjen nga qyteti Gostivarit dhe është e vetmja aktore në Maqedoninë e Veriut që realizon monokomedi. Ajo thotë se ndjehet e lumtur nga njerëzit që e pëlqejnë punën e […]

Share

In Memoriam:Ka ndëruar jetë artisti dhe humanisti i njohur gostivaras, Ali Imeri

Sot papritur ka ndërruar jetë këngëtari gostivaras, Ali Imeri. Me këtë rast ngushëllime kanë shprehur SHKA nga Gostivari. Lamtumir Artist, Ali Imeri! Lajm pikëllues për Shoqërin Kulturore Artistike “Lulet e […]

Share
Share
%d bloggers like this: