Sh.F.K. “ISMAIL QEMALI” në Gostivar bëhet pjesë e rrjetit botëror të institutit Gjerman “Goethe”

Shfk.”Ismail Qemali” në Gostivar,nga sot është bërë pjesë e shkollave partnere të institutit “Goethe”,si pjesë e…

Gostivar:Zjarri përfshinë një banesë kolektive në lagjen “Male Ardi”

Sot (22 janar) rreth orës 11.00, në SPB Tetovë, është raportuar për një zjarr që shpërtheu…

Gostivar:Privohet nga liria një 18 vjeçar

Mbrëmë (22-janar) rreth orës 01:10, në rrugën ,,APJ (JNA)“ në Gostivar, pjestarët e policisë e SPB…

Gostivar:35 dënime për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse dhe 3 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Taravari për borxhin e Komunës: Pandemia dëmtoi ekonominë lokale, shteti nuk na ndihmoi!

Në Vitin e Ri kalendarik, komuna e Gostivarit ka hyrë me borxh të përgjithshëm prej tre…

Pesëmbëdhjetë biznese të vogla dhe të mesme nga Gostivari përfitojnë pako ekonomike

Në hapsirat e sallës së madhe të Këshillit të komunës së Gostivarit, me një organizim modest,…

Gostivar:7 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 12 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Si është dukur Gostivari më parë?

Gostivarit si një ndër qytetet më të mëdha në Maqedoninë e Veriut, gjatë viteve ka ndryshuar…

Gostivar:11 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe asnjë vendim për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gjashtë pacientë me gjendje të rënduar shtrohen në infektivin e Gostivarit

Gjashtë pacientë me gjendje të rënduar klinke, janë pranuar sot në Repartin Infektiv në Gostivar. Të…

Share