Rreth 3.000 punonjës shëndetësorë të pavaksinuar, në Francë janë pezulluar nga puna, pas hyrjes në fuqi të vaksinimit me detyrim për stafin mjekësor, tha Ministri i Shëndetësisë, Olivier Veran. Shumica e pezullimeve janë të përkohshme dhe shumica e tyre përfshijnë staf ndihmës. “Ka pak bluza të bardha”, tha ai. Vaksinimi iMë tepër…

Pas 16 vjetëve në krye të Gjermanisë, Kancelarja Angela Merkel edhe pak ditë pritet që të largohet nga pushteti. Një kompani lokale e ëmbëlsirave po shpreson që ta ëmbëlsojë largimin e saj me një specialitet të veçantë për përkrahësit e saj. “Është dhuratë për përkrahësit ose kundërshtarët e Angela Merkelit,Më tepër…

Stuhia Nicholas ka arritur në brigjet e Teksasit vetëm disa orë pasi u shpall uragan i kategorisë së parë. Qendra Kombëtare e Uraganeve paralajmëroi se stuhia po sjell erë të fuqishme dhe reshje të dendura. Duke sjellë erë me shpejtësi deri në 120 kilometra në orë, uragani Nicholas arriti nëMë tepër…

Gjermania ka nisur të hënën një fushatë kombëtare të vaksinimit, me qëllim të rritjes së shkallës së imunizimit para stinës së dimrit. Përveç vendeve të caktuara tashmë, tani njerëzit do të mund të marrin vaksina pa bërë termine paraprakisht në disa lokacione brenda shtetit, përfshirë disa biblioteika, qendra tregtare dheMë tepër…

Autoritetet në Britani të Madhe kanë vendosur të mos kërkojnë pasaportën e vaksinimit kundër koronavirusit për hyrje në klube të natës dhe organizime tjera me shumë njerëz, duke kthyer kështu mbrapsht politikën e mëparshme, ndonëse ka pasur kundërshtime nga disa ligjvënës. Sekretari britanik për Shëndetësi, Sajid Javid ka thënë seMë tepër…