Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Agjencinë për marketing dhe menaxhment “Eurostep” nga Shkupi, organizuan panair biznesi në Gostivar. Panairi i cili u hap sot në palestrën sportive “Rinia” dhe i njejti ka bërë bashkë 26 biznese të ndryshme vendore (16 prej Gostivari), të cilat prezentuan ofertën e tyre. KyMë tepër…

Në fundjavë në Gostivar organizohet panairi i biznesit. Ky organizim vjen nga pushteti lokal me agjencinë e marketingut “Eurostep”, ku pjesëmarrës pritet të jenë kompani të shumta nga vendore dhe ndërkombëtare. Bobi Jankoski nga menaxhmeti i “Eurostep’, tha se në panair do të kenë mundësi personat fizik dhe juridik tëMë tepër…

Program i begatë fëmijëror në Gostivar gjatë pushimeve verore. Ky program me përmbajtje socio-kulturore dhe sportive që do të zgjasë një muaj e gjysëm, vjen për herë të parë në Gostivar. I titulluar “Shkolla verore”, programi parasheh të kyç të gjithë nxënësit e shkollave fillore në territorin e Gostivarit, thaMë tepër…

Ka filluar ndërtimi i çerdhes së re në Gostivar. Me kapacitet për mbi 100 fëmijë, objekti do të jetë shtojcë e çerdhes ekzistuese “Lulishte” e cila ndodhet pranë shkollës fillore “Goce Dellçev”. Aslian Snopçe, përgjegjëse për arsim pranë Komunës së Gostivarit bëri të ditur se projekti vjen në bashkëpunim meMë tepër…

Me datë 15.05.2022 në sallën e sportit “Rinia” në Gostivar, gjatë një ndeshje basketbolli ndërmjet ekipeve të KB “Gostivari” nga Gostivari dhe KB “Pelister” nga Manastiri është prishur rendi dhe qetësia publike duke hedhur sende nga publiku dhe lojtarët, si dhe përleshje fizike mes anëtarëve të të dy ekipeve. “GjatëMë tepër…