Karbohidratet janë një nga ushqimet tona të preferuara, kështu që na thyen zemrën kur mësojmë se ato mund të jenë të përziera me sasinë e fijeve në kokën tonë. Për fat të mirë, ne nuk kemi pse të themi lamtumirë të gjitha ushqimeve tona të preferuara me karbohidrate – porMë tepër…

Kur është në pyetje shëndeti dhe bukuria e flokëve, ju sjellim lajme të mira. Në fakt, nuk keni pse t’ju ekspozoheni kemikateve të dëmshme për ta nxitur rritjen e serishme të flokëve. hulumtimet e deritanishme kanë vërtetuar se disa bimë kanë ndikim të shkëlqyeshëm në parandalimin humbjes së flokëve. QEPAMë tepër…

E keni parasysh ndjesinë e rehatisë dhe freskisë kur sapo keni dalë nga dushi? Po sikur kjo ndjesi të zgjasë pak më shumë, ndërkohë që ju dukeni edhe më rrëzëllitëse. Po, e kemi fjalët për “wet hair” apo flokët e lagur, që këtë verë po pëlqehen më shumë se kurrë!Më tepër…