Category: KUZHINA

Krempite e parezistueshme: Kremoze dhe me shije të mrekullueshme, e duan të gjitha gjeneratat!

Ëmbëlsirë e shkrifët dhe të butë, me një shije shumë karakteristike Ju nevojiten kore të gatshme për krempite. Gjithashtu, mund t’i përhapni dhe t’i piqni dy kore nga petët e […]

Share
Share
%d bloggers like this: