Pas një ndërprerjeje mëse gjashtë orëshe Facebook tha se shërbimet e tij janë rikthyer në funksion. Miliarda përdorues kishin probleme në qasje në Facebook dhe aplikacionet që janë në pronësi të kësaj kompanie, WhatsApp, Messenger dhe Instagram, transmeton REL. Facebook tha më 4 tetor se “shërbimet në internet po kthehen”, porMë tepër…

Facebook dhe disa prej aplikacioneve të tij, përfshirë Instagram dhe WhatsApp, u shfaqën jofunksional në të njëjtën kohë të hënën për shumë përdorues, të cilët iu drejtuan Twitter -it dhe platformave të tjera të mediave sociale për të ankuar për ndërprerjen. Rrjeti social dhe aplikacionet e tij filluan të shfaqninMë tepër…

Pas dy viteve përgatitje, Facebook ka njoftuar se nga tani përdoruesit mund të shkëmbejnë porosi mes Instagramit dhe Messengerit. Instagram – Messenger prej tani do të integrohen dhe të bisedojnë nëpër grupe. Në Messenger tani do të mund të shihni kontaktet në Instagram dhe përmes Messengerit do të mund tëMë tepër…

Në pesë vitet e fundit, Skype është përditësuar shpesh, por duket se Microsoft është sërish gati të ndërhyjë. Kompania ka njoftuar se në muajt e fundit i ka kushtuar vëmendje kritikave dhe ka përgatitur një plan për të sjellë “një Skype të përmirësuar, të besueshëm dhe shumë modern”. Thirrjet janëMë tepër…