Si vdiq hoxha Jakup Asipi, vajza e tij rrëfen momentet e fundit të jetës

Hoxhë Jakup Asipi, aq sa jetoi, ishte shembull për të mirë, se si punohet dhe veprohet…

Shaqir Fetahu dekretohet për Reis-ul ulema i Maqedonisë

Në një ceremoni solemne në xhaminë Mustafa Pasha në Shkup,dje u bë dorëzimi solemn i dekretit,…

BFI e RMV-së autorizon H. Sabahudin Ef. Zendelin në pozitën U.D. i Myftinisë së BFI-së në Gostivar

Sot, më 27 nëntor 2020, në hapësirat e Myftinisë së BFI Gostivar, me autorizim të Reisul…

Shaqir Fetahu zgjidhet për kryetar të BFI-së

Rijaseti i Bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut zgjodhi Shaqir Fetahun për kryetar…

KREU I BFI-së SHAQIR EF. FETAHU: DËNOJMË SULMIN TERRORIST NË VJENË

Kreu i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai,…

Sot përkujtohet ditëlindja (mevludi) e Profetit Muhamed a.s.

Bismilah, vessalatau vesselamu ala resulilah! Të gjithë Muslimanëve Muaji Rabiul Evvel u kujton ditëlindjen e Pejgamberit…

Muftinia e Gostivarit edhe sivjet do të organizojë manifestimin kushtuar Ditëlindjes së profetit Muhamed

Nxënëset e medresesë “Isa Beu”, paralelja e shtrirë e vajzave në Gostivar, sot në qendër të…

Kreu i BFI H. Hfz. Shaqir ef. Fetai u zgjodh anëtar i Këshillit Botëror të Komuniteteve Muslimane

Kryetari i bashkësisë Fetare Islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai,…

Reisi fali xhumanë në Manastir

“Xhamitë janë zyrat tona”, ishte premtimi i Haxhi Hafëz Shaqir efendi Fetait, menjëherë pasi e morri…

Situata me koronavirusin, BFI anulon manifestimin për Viti e Ri islam-Hixhri 1442

Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut njofton të gjithë besimtarët dhe opinionin e gjerë se…

Share