Misteri i Piramidave të Egjiptit i ka tërhequr të gjithë, veçanërisht i fiksuar për të studiuar fenomenet e tyre ishte shkencëtari Nikola Tesla. Tesla është një ndër shpikësit që vdiq i pavlerësuar, po kohët e fundit duket se fama dhe miti i tij është rritur jashtëzakonisht. Në një artikull tëMë tepër…

Një monolit i katërt, i ngjashëm me ata që gjenden në SH.B.A. dhe Rumani, u zbulua të dielën në Isle of Wight. Objekti misterioz prej metali, u pikas nga një vendas në brigjet jugore të Anglisë, raportoi Sky News. “Unë kisha lexuar për të gjitha historitë monolite kohët e fundit, kështu që eMë tepër…

Paraqitja e strukturës misterioze në shtetin ballkanik vjen pothuajse në të njëjtën kohë kur monoliti u largua nga shkretëtira në Utah nga “njerëz të panjohur”, thanë autoritetet e vendit vikendin e kaluar. A post shared by David Surber (@davidsurber_) Shtylla e shndritshme u gjet të enjten e kaluar në kodrënMë tepër…

Agjencia e lajmeve gjermane Reuters ka shpërndarë një video ku dallohet një krijesë e çuditshme në kaskadat e Dettifoss në Islandë. “Unë po shëtisja në vendin tim të origjinës në Islandë”, tregoi autorja e kësaj video, “ndërkohë që vendosëm të ndalonim për të vizituar një nga kaskadat më të mëdhaMë tepër…

Departamenti i Mbrojtjes këtë javë ka bërë publike tre video ku shihen fenomene ajrore të panjohura. Ata e kanë konfirmuar se videot janë plotësisht autentike dhe kanë qëndruar me vite në sirtarët e dosjeve sekrete. Pentagon officially releases these videos of #UFOs or ‘unexplained aerial phenomena’. You can’t make thisMë tepër…