Eksperimente të reja tregojnë se qentë nuk janë aspak mirënjohës ndaj të zotëve, por servilë.     Prej kohësh dihet se qentë përfaqësojnë një mënyrë shumë të privilegjuar jetese në këtë planet. Afërsinë me njeriun, gjedhët, derrat dhe pulat e paguajnë gjithnjë me kokë, pavarësisht nëse zgjat pak apo shumë. Drerët dheMë tepër…

Rutina jonë normale përfshin afërisht 24 orë në ditë, të ndara në rreth 12 orë ditë me diell dhe pjesa tjetër natë. Por, a e dini se ka vende në të gjithë botën ku dielli nuk perëndon fare për më shumë se 70 ditë? Imagjinoni sa interesante do të ishteMë tepër…

Ashtu siç tregon edhe emri i tij, hoteli Legoland në New York u ndërtua nga tullat Lego. Pra, atje çdo gjë u punua nga Legot, filluar nga personazhe të shumta të vendosura para hyrjes dhe në hotel. Mysafirët në hyrje do t’i mirëpres një dragua nga legot. Pamja e jashtmeMë tepër…

Kështjella më e lartë e rërës në botë është ndërtuar në Danimarkë, ka një lartësi 21.16 m dhe për ndërtimin e saj është përdorur më shumë se 5 mijë tonë rërë. Kjo kështjellë prej rëre ka thyer rekordin që mbahej nga një e ngjashme që u ndërtua në Gjermani në vitinMë tepër…

Një rrobaqepës zviceran, ka qepur një palë pantallona afro 70 metra të gjata. Rrobaqepësi Ekvandekar Kelesh, ndërtoi pantallonat gjigante me idenë për t’u bërë pjesë e librit të rekordeve “Guiness”. Në një intervistë për mediat vendase, rrobaqepësi shumë i njohur në vendin e tij ka thënë, se për të qepurMë tepër…