Category: KRONIKA E ZEZË

Gostivar:19 dënime për mosmbajtje të maskës dhe 6 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 19 persona janë përgatitur urdhër pagesa […]

Share

Gostivar:38 dënime për mosmbajtje të maskës dhe 5 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë,në Gostivar për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsej për 38 persona u janë lëshuar urdhër pagesa […]

Share

Interpoli arreston në Qafë Thanë, ‘shumë të rrezikshmin’ nga Gostivari, të arratisur nga burgu

Policia Kufitare e Qafë Thanës, falë bashkëpunimit me Interpol Tiranën, zbuloi dhe arreston një shtetas maqedonas me rrezikshmëri të lartë shoqërore, i shpallur në kërkim ndërkombëtar nga autoritetet gjyqësore kroate. […]

Share

SPB me apel:Ka filluar rehabilitimi i rrugës rajonale Karpallëk-Zhelinë,vozitësit të kenë kujdes!

Sektori për Punë të Brendshme Tetovë informon qytetarët e zonës më të gjerë të Tetovës dhe Gostivarit, se sot ka filluar rehabilitimi i rrugës rajonale Karpallëk-Zhelinë dhe punimet e ndërtimit […]

Share

Gostivar:27 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 23 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsej 27 personave u janë lëshuar urdhëra pagese […]

Share

SPB rrit aktivitetet për kontrollin e automjeteve që kryejnë transport publik në rajonin e Pollogut

Sektori për Punë të Brendshme Tetovë-Stacioni Policor për Siguri në Komunikacionin Rrugor Tetovë, këto ditë ka intensifikuar ndjeshëmaktivitetet për kontrollin e automjeteve që kryejnë transport publik, kryesisht autobusë dhe furgona,për […]

Share

Gostivar:19 dënime për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse dhe 7 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme-Tetovë, në Gostivar për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 19 persona janë përgatitur urdhëresa pagese për […]

Share
Share
%d bloggers like this: